Home

Op Lowlands geen hoosbuien

Op Lowlands geen hoosbuien 20 augustus 2007.  Het bleef op de slotdag van het Lowlandsfestival, in tegenstelling tot in Biddinghuizen, droog. Dat was voor het thuisfront het meest verbazingwekkend te horen terwijl in het dorp rond acht uur de regen hard neerviel.

Ook de buien die daarna nog overtrokken, dreven net langs het festivalterrein. Dit jaar dus geen modder er daarom een ontspannen sfeer en veel mensen die tot maandag bleven.


Een dreigende lucht, maar het bleef droog...

Rustdag
Andere media schreven op het gebied van het muziekprogramma over de zaterdag dat dit een 'rustdag' was. Zondag was een stuk gevarieerder met een aantal acts die gelijktijdig optraden. Voor de redactie van BHZNet.nl was de keus niet zo moeilijk, omdat er niet zozeer naar het programma wordt gekeken, maar er links en rechts bands worden beluisterd en bekeken.


Onder het motto "Blijer in andersmans shirt" konden bezoekers hun T-shirt ruilen met dat van een andere bezoeker


De 90's party duurde tot een uur of drie

Feest
De zaterdagavond was in ieder geval een feestelijke. Muziek uit de jaren '90 schalde door de Grolsch-tent en in tegenstelling tot eerdere jaren deden de DJ's hun uiterste best nummers niet te lang te draaien, maar er een afwisselend geheel van te maken. Op het terrein ontstonden ook dit jaar weer diverse spontane uitingen van het publiek. Iets wat alleen maar bijdraagt aan de goede sfeer.Touwtjespringen zonder touw...

Zonnig
Op zondag waren de meesten al vroeg te vinden op het festivalterrein. Het mooie weer (en dus warme tenten) zorgden ervoor dat mensen vroeg wakker waren. Tegelijk leidde dit tot meer werk voor de EHBO, zo lieten Mulder en Bobeldijk uit Biddinghuizen ons weten. Gemiddeld iets meer mensen vielen flauw tijdens de drukkere concerten.Overdag op zondag bleek het een gezellig weerzien met andere Biddinghuizers, die we veelvuldig tegen het lijf liepen. Later deze week zullen we deze nog verzamelen in een fotoboek 'Biddinghuizers op Lowlands'.

Klik hier voor alle foto's (zaterdag)

Klik hier voor alle foto's (zondag)Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat