Home

Sean Paul naar 88% uitverkocht Lowlands

8 juni 2017.  De organisatie van A Campingflight to Lowlands Paradise 2017 maakte zojuist nieuwe namen bekend. Onder andere Sean Paul, Tycho en The Talks werden toegevoegd aan de line-up van het festival. Gisteren schreef Mojo al dat op dit moment 88% van de kaarten verkocht zijn.

Met de verkoop van 88% van de 55.000 beschikbare tickets iets meer dan twee maanden voor aanvang van de vijfentwintigste editie van het festival, is de kans groot dat het dit jaar uitverkoopt.

Sean Paul is een Jamaicaans R&B-, hiphop- en dancehall-artiest. Hij brak door met een in 2003 uitgebrachte hit genaamd Get Busy, waarmee hij in Nederland de nummer 1 positie bereikte. Sindsdien bracht hij nog diverse singles en albums uit. Vorig jaar nog bereikte Rockabye (met Clean Bandit en Anne-Marie) de hoogste positie in de Nederlandse hitlijsten.

Eerder werd al bekend dat onder andere Mumford and Sons​, The xx​, Editors​, alt-J​, Bastille​, Cypress Hill​, Elbow, Flume​, Iggy Pop​, Kovacs​, London Grammar​, Michael Kiwanuka​, Migos​, Moderat​ en Solange​ naar Lowlands 2017 komen. Kaarten voor het festival zijn te koop via lowlands.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat