Home

Lowlandsterrein op de schop

2 mei 2017.  Inwoners van Biddinghuizen hadden het via vrienden en kennissen die bij Walibi werken al vernomen: er wordt volop gewerkt aan het festivalterrein bij Walibi. De organisatie van Lowlands komt vandaag naar buiten met het nieuws.

"Het jaar dat Lowlands 25 jaar bestaat, is een prachtig moment om de boel op te schudden", schrijft Lowlands. "Lowlands Paradise krijgt de grootste make-over ooit".

Er komen een gloednieuwe Alpha (er zijn zelfs vaste punten gekomen waar de tent vastgezet kan worden) en Bravo. Het water voor de Alpha, LLake Lowlands, krijgt een dam, zodat er gelopen kan worden naar het gebied waar de sauna staat. Kamperen kan vanaf nu ook op de campinglaan waardoor je vlakbij het festivalterrein staat.

Andere entree
De festivalentree gaat er ook anders uitzien. Als je eenmaal door de polsbandjestent bent, ben je ook echt binnen en loop je vanaf de campings via twee routes makkelijk en snel het festivalterrein op. "Daarbij geldt wel nog steeds: niet alles kan mee het festivalterrein op. Wel revolutie, geen anarchie", schrijft de organisatie. De vijf schoorstenen blijven wel in de skyline van het festival. Deze wijzen je voortaan de weg naar een nieuw, groot 24-uurs gebied ArmadiLLow op Cape Lowlands. "Hier kun je dag en nacht terecht om te chillen met een hapje, een drankje en muziek tot in de ochtend".

Via onderstaande video krijg je een rondleiding over het terreinRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat