Home

Lowlands beste festival?

Lowlands beste festival? 13 oktober 2016.  Lowlands is genomineerd voor de 'European Festival Award' in de categorie 'Best Major Festival'. De organisatie van het festival in Biddinghuizen is trots: 'Hoe tof zou het zijn om deze prestigieuze prijs in ons 25-jarig jubileumjaar te winnen?'

Tot 31 oktober kan er via http://eu.festivalawards.com gestemd worden, waarna er een shortlist van beste festivals wordt gemaakt. Lowlands roept haar bezoekers, 'Lowlanders' of 'Lowlovers', op om mee te stemmen. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens Eurosonic Noorderslag in januari in Groningen bekendgemaakt.

Beste Europese muziekfestivals
De awards zijn er om de visie, creativiteit, expertise en inzet te vieren van de beste Europese muziekfestivals. Er zijn 16 categorieën, waaronder de categorie 'Best Major Festival'. Hierbij gaat het om de meest wereldwijd bekende acts op meerdere locaties met tienduizenden bezoekers, voor wie het festival een terugkerende traditie is.

Vorig jaar zijn er zo'n 800.000 stemmen uitgebracht en deden meer dan 350 festival uit 50 verschillende Europese landen mee.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat