Home

Extra kaarten Lowlands in luttele momenten verkocht

Extra kaarten Lowlands in luttele momenten verkocht 26 juli 2017.  Vanochtend kwamen er 641 kaarten voor het uitverkochte Lowlandsfestival beschikbaar. In een kwestie van seconden waren deze kaarten ook direct weer verkocht.

Het ging hierbij om kaarten die wegens zwarthandel ongeldig waren gemaakt. Ook waren er kaarten vrijgekomen van sponsoren en relaties die geen gebruik hiervan maakten. De organisatie meldde nog wel op Twitter: "Er kunnen er nog wel een paar vrijvallen vanwege niet verwerkte betalingen", maar ongetwijfeld zijn ook die dan weer snel verkocht.

Laatste namen
Gisteren werden de laatste namen voor het festival bekendgemaakt. Naast onder andere Mumford & Sons, Editors, Elbow en Chef'Special komen ook de volgende artiesten op Lowlands 2017: Nicolas Jaar, Killbox (Ed Rush + Audio), A.A.N., Bruxas, Clap! Clap!, David Keenan, Dazion (live), De Linkse Kerk door St. Paul, DOOL, Kimbala, Mydy Rabycad, Signal, Stefflon Don, You're a Melody DJ's, Abstract, WaxFiend, SIROJ en Drivah.

Programmakrant en blokkenschema
Donderdag verschijnt de programmakrant bij nrc.next en NRC Handelsblad, komen de blokkenschema's online en is de nieuwe app te downloaden. Tot die tijd kun je op lowlands.nl terecht voor het programma.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat