Home

Lowlands introduceert groepstickets en gespreid betalen

Lowlands introduceert groepstickets en gespreid betalen 6 februari 2018.  Aanstaande zaterdag start de voorverkoop van A Campingflight to Lowlands Paradise 2018. Vorig jaar verkocht de vijfentwintigste editie van het festival uit, dus de verwachting is dat er dit jaar op de eerste dagen meer vraag zal zijn naar tickets. Sinds dit jaar is het ook mogelijk als groep kaarten te kopen en korting te krijgen op de toegangsprijs.

Andere festivals, zoals bijvoorbeeld ook Defqon.1, werken al langer met groepstickets. Dit jaar zijn deze ook bij Lowlands te koop. Je koopt als groep tien tickets en betaalt per ticket €10,- minder dan de normale toegangsprijs van 185,= (exclusief 10,= servicekosten). Inclusief servicekosten kosten tien tickets dan €1.850,=.

Gespreid betalen
Er wordt bovendien tegemoet gekomen aan bezoekers die iets minder te besteden hebben (veelal jongere bezoekers). In drie termijnen van respectievelijk €82,50, €60,= en €60,= kan de kaart worden betaald. Per saldo betaal je hiermee wel €7,50 meer dan voor een gewoon ticket.

Andere tickets
Naast de reguliere tickets gaan op 10 februari ook de parkeertickets in de verkoop en voor vervoer vanuit het hele land de speciale bus-service tickets. Wie in meer luxe wil verblijven op het festival dat van 17 t/m 19 augustus wordt gehouden in Biddinghuizen, kan campertickets kopen, mét of zonder stroomaansluiting. Wie zelfs dat nog niet luxe genoeg is, kan terecht op het Gllamcamp. Vooraf opgebouwde tenten, al dan niet met inrichting, zijn te huur via http://www.gllamcamp.nl, eveneens vanaf 10 februari.

Valse kaarten
De organisatie benadrukt via de website dat ook nu mensen waakzaam moeten zijn voor valse kaarten, welke via online verkooppunten, Marktplaats of Ticketswap worden aangeboden. Wie verzekerd wil zijn van een echte kaart, koopt deze via http://www.lowlands.nl. De kaartverkoop start zaterdag om 11.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat