Home

Lelystadse Lowlands-pre-party verwelkomt festivalgangers

Lelystadse Lowlands-pre-party verwelkomt festivalgangers 14 augustus 2019.  Op donderdag 15 augustus zullen diverse bands en acts de duizenden Lowlands Festival-gangers die Lelystad aandoen muzikaal verwelkomen en hen vergezellen op de korte voettocht naar de bus. Daarmee krijgen reizigers een muzikaal welkom in de provincie als ze op weg zijn naar Biddinghuizen.

Het idee voor deze 'Lelyroad to Lowlands Paradise' kwam van Kees Bakker, bekend als journalist van Flevopost en trouwe bezoeker van het festival in Biddinghuizen. In 2017 werd de eerste editie gehouden en ook dit jaar staan er diverse bands rond het treinstation van Lelystad te spelen. "Het programma is gevarieerd. Van hip-hop tot intense garage blues", schrijft de organisatie.

Op het programma staan diverse acts: Jan Terlouw Junior (kleinzoon van), Money & The Man, Dani (Dani Apeldoorn) en Trikosis. Ook is er een Monkey Jam jamsessie van Colored Monkeys.

Lowlands wordt vanaf donderdag gehouden op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen en is met 60.000 bezoekers al enige tijd uitverkocht.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat