Home

Hans Teeuwen op Lowlands

29 februari 2016.  Cabaretier Hans Teeuwen komt naar het Lowlands festival in Biddinghuizen. Dat maakte concertorganisator Mojo zojuist bekend. Teeuwen treedt op op het Alpha-podium, wat dit met twintigduizend mensen meteen de allergrootste cabaretshow ooit in Nederland maakt.

Twee weken geleden werd al bekend dat de gevierde cabaretier in 2016 terugkeert naar het theater met zijn nieuwe show "Echte Rancune", zijn eerste programma sinds vijf jaar. De kaarten voor deze ruim veertig shows in Nederland en België vliegen de deur uit.

Echte Rancune belooft een Teeuwen in ouderwetse vorm: een set boordevol karaktermoord op belangrijke koppen boven het maaiveld en openhartige een-op-eengesprekken over Teeuwens eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.

Bij zijn vorige show trad Teeuwen acht keer op rij op in het Heineken Music House in Amsterdam. Die zaal is echter kleiner dan het hoofdpodium van Lowlands.

Kaarten voor het festival dat gehouden wordt op 19, 20 en 21 augustus zijn verkrijgbaar via http://lowlands.nl/tickets/.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat