Home

Lange rijen zorgen voor nieuwsgierigheid

Lange rijen zorgen voor nieuwsgierigheid 20 augustus 2017.  De Alpha en de, pak weg, Heineken kent iedereen wel, maar de lange rijen voor 'Helga's house of pain' en de Desperado bar, creëren een hoop nieuwsgierigheid.

De vaak lange rijen bij de twee bars zorgen ervoor dat mensen het gevoel hebben dat daar iets extra bijzonders te beleven is. Hierdoor worden de rijen alleen maar langer waardoor de bar bijna een 'self fulfilling prophecy' van energie wordt, omdat iedereen die eenmaal binnen is er ook het maximale uit wil halen.

Hip hop en metal
Beide tenten programmeren vooral subgenres. Metal in de Helga en hiphop (al is hiphop niet echt meer een subgenre te noemen) in de Desperado. Vooral in de Desperado gaat het dak eraf, wat ook niet vreemd is met zo'n sterke line-up. Gisteren stonden bijvoorbeeld Sef, Dio, Jebroer en Ronnie Flex op de bühne. Als wachter in de rij zou je alleen bijna wensen dat het 'Magneet Bar Principe' van een aantal jaren geleden weer ingevoerd zou worden: drie kwartier feest en dan iedereen de tent weer uit en nieuwe mensen er weer in. De bezoekers die al binnen zijn, malen hier uiteraard niet om. Zij zijn binnen, zij vieren feest.

Metalmuziek en kinky dames in Helga's House of Pain

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat