Home

Blokkenschema Lowlands online

Blokkenschema Lowlands online 26 juli 2018.  De organisatie van het festival A Campingflight to Lowlands Paradise heeft het blokkenschema van het festival online gezet. Dit houdt in dat bezoekers van het festival vanaf nu kunnen bepalen welke artiesten ze op welke dag willen gaan bekijken en in welke volgorde.

Door de hoeveelheid artiesten tijdens het festival, verdeeld over zes muziekpodia, treden er acts gelijktijdig optreden. Voor sommige bezoekers betekent het dan ook dat er keuzes gemaakt moeten worden, zeker als ook theater en film (op de podia Echo en Juliet) op het persoonlijke programma staan.

Met de bekendmaking van het programma zijn ook de headliners bekend. Op vrijdag sluit Gorillaz het hoofdpodium af, op zaterdag is dit N.E.R.D. en op zondag Kendrick Lamar. Het verdere programma, met acts zoals Dua Lipa, Dropkick Murphy's, Rag 'n Bone Man, De Staat en The War on Drugs is te vinden via http://lowlands.nl/blokkenschema/.

Het festival, dat wordt gehouden van 16 t/m 19 augustus op het evenemententerrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen, is uitverkocht.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat