Home

Eagles of Death Metal op Lowlands

29 januari 2016.  Er zijn nieuwe artiesten bekendgemaakt voor het Lowlandsfestival. Vanochtend belde DJ Michiel Veenstra van 3FM met Erik van Eerdenburg van Mojo Concerts. Daarin maakte de festivaldirecteur een reeks namen bekend, waaronder The Eagles of Death Metal.

Op de website maakte de organisatie daarnaast officieel bekend dat de voorverkoop start op 6 februari 11.00 uur en dat er voor het eerst 'Early Bird' tickets te koop zijn. Een ticket kost voor vroegboekers dan slechts 159,= (excl. servicekosten).

Artiesten
Eagles of Death Metal was al eerder in Biddinghuizen, maar kwam afgelopen jaar volop in het nieuws door de aanslagen in Parijs tijdens een concert van de band. Eerder was Sigúr Ros al bekendgemaakt. Daarnaast staan onder andere ook Disclosure, Collabs, Paul Kalkbrenner, Aurora, M83, Chvrches, Oscar and the Wolf, Last Shadow Puppets en LCD Soundsystem op de 24e editie van het festival. De eerste 32 van de 250 acts zijn hiermee bekend geworden.

Vanaf maandag worden kaarten voor het festival weggegeven via 3FM.nl. De officiële kaartverkoop start op zaterdag 6 februari aanstaande.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat