Home

Mobiel bestellen de toekomst?

Mobiel bestellen de toekomst? 16 augustus 2019.  Ieder jaar worden er wel weer nieuwe technieken geprobeerd op het Lowlands festival. Ook dit jaar is Biddinghuizen een proeftuin voor festivalland, want bestellen kan nu ook via een app op de mobiele telefoon.

Via de Lowlands-app is "mobile order" te starten. Het principe daarvan is eenvoudig: in de app stel je je bestelling samen. Eventueel scan je nog een bestelling/code van een vriend en aan het eind van het proces genereert de app een QR-code. De code laat je scannen bij de bar en daarmee lezen ze je bestelling uit.

Afrekenen gebeurt achteraf. Al krijg je wel iedere keer een bevestiging via SMS. Ten opzichte van wat vorig jaar werd geprobeerd, een bandje met chip, is het grote voordeel dat je ook voor anderen kunt halen, zodat iedereen zijn eigen drinken bestelt.

Of het de toekomst is, is nog maar afwachten. Zeker ook omdat het nu op kleine schaal wordt ingezet. Of het op grote schaal ook werkt is bij dergelijke systemen niet gegarandeerd.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat