Home

Kaartverkoop Lowlands start 6 februari (update)

Kaartverkoop Lowlands start 6 februari (update) 29 januari 2016.  Zaterdag 6 februari start de voorverkoop voor het Lowlands Festival dat wordt gehouden op 19, 20 en 21 augustus op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen.

Dat maakte de organisatie van het festival zojuist bekend. Eeder deze week werd een teaser geplaatst op online media. Ten onrechte werd hier eerst uit afgeleid dat hiermee werd gedoeld op de start van de kaartverkoop. Inmiddels blijkt dat het ging over dat op 29 januari de startdatum van de voorverkoop bekend zou worden gemaakt.

Afgelopen november werd Sigur Rós als eerste grote naam onthuld. De overige artiesten zijn nog niet bekend, maar hier wordt vandaag eveneens meer over bekend.In de jaren 2011 tot en met 2013 verkocht het festival, dat door velen wordt gezien als het meest uitgebreide en gevarieerde van Nederland, in een tijdsbestek van enkele uren alle kaarten. In 2014 ging het net iets minder snel en vorig jaar was het voor het eerst in lange tijd niet uitverkocht.

De teaser van eerder deze week

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat