Home

3FM dj Domien: dé stad is Biddinghuizen

19 februari 2016.  3FM dj Domien Verschuuren is in zijn avondprogramma op de radio drie weken lang op de provincietour. Donderdag was het de beurt aan Flevoland. Volgens hem is Flevoland de provincie van Lowlands. En dé stad is Biddinghuizen.

Voor zijn radioprogramma Dit Is Domien is Domien Verschuuren nu speciaal op zoek naar de beste verhalen uit de provincies. En zo komt hij er achter dat Biddinghuizen een dorp is en geen stad. De presentator verbaast zich tijdens de hele provincietour erover hoe weinig hij eigenlijk van de steden en dorpen in Nederland weet.

Eén grote stad
De dj vertelt tijdens de uitzending aan de luisteraars: ´Ik denk, Biddinghuizen, daar kom ik al tien jaar. Voor Lowlands. Rijd ik naar toe, zet ik mijn tentje op. En dan voelt alles in Biddinghuizen als één grote stad.´ Hij kan zich niet voorstellen dat er hier minder mensen wonen dan dat er op het festival zijn.

Dorp
Domien leert dat Biddinghuizen 6200 inwoners telt. ´Lowlands heeft er 50.000 ofzo. Dat is gewoon bijna tien keer zoveel dan in het dorp. Dat wist ik niet. Dus bij deze, het dorp Biddinghuizen.´ De 3FM dj zet zo niet alleen de provincie in het zonnetje, maar vooral Biddinghuizen. En dat tijdens de PinkPop-week.

Indrinken met Flevosap
Op Twitter deelde Domien overigens donderdagmiddag een foto met de tekst 'Indrinken voor vanavond #provincietour #Flevoland'. En dat deed hij met Flevosap. Natuurlijk gemaakt in Biddinghuizen.Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat