Home

N.E.R.D. met Pharell Williams naar Lowlands

N.E.R.D. met Pharell Williams naar Lowlands 8 maart 2018.  De organisatie van het Lowlands festival heeft 28 nieuwe namen bekend gemaakt voor de 2018-editie. De bekendste namen hiervan zijn N.E.R.D., James Bay en De Jeugd van Tegenwoordig. Eén van de leden van N.E.R.D. is de wereldberoemde Pharell Williams.

De Jeugd van Tegenwoordig was al een aantal keer eerder op het festival in Biddinghuizen te bewonderen. Datzelfde geldt voor in ieder geval drie andere van de nieuw bekendgemaakte namen: Tom Odell (2013 en 2016), Gogol Bordello (2006, 2014) en The Wombats (2011).

De overige nieuwe namen voor Lowlands 2018: Nils Frahm, Patti Smith, Jacob Banks, King Gizzard & The Lizard Wizard, Nick Murphy, The Blaze, Maribou State, Protoje & The Indiggnation, Sevdaliza, Sofi Tukker, Warhaus, Amber Run, Cartiez, Jacin Trill, Leafs, LUWTEN, Marlon Williams, Rolling Blackouts Coastal Fever.

De headliners van het festival, dat in het weekend van 17-19 augustus wordt gehouden op het evenemententerrein naast Walibi Holland in Biddinghuizen, zijn nu Gorillaz, Kendrick Lamar, N.E.R.D., James Bay, The War On Drugs en Dua Lipa.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat