Home

Zonnige opbouw voor Lowlandsbezoekers

Zonnige opbouw voor Lowlandsbezoekers 18 augustus 2016.  Steeds meer weekendbezoekers tuigen richting de zeven campings die Lowlands dit jaar rijk is. En, het geluk is met ze: de zon schijnt volop, dus het is genieten geblazen.

Wanneer er regen in de lucht hangt, moet er nu eenmaal meer haast worden gemaakt om zeker te zijn van een droge tent en daarmee een weekend waarmee je kunt vertrouwen op een goede slaapplaats.

Veel van de mensen uit Biddinghuizen hebben ondertussen een plaatsje gevonden op een van de campings. In klein gezelschap duurde het ongeveer anderhalf uur om binnen te komen. In groter gezelschap of met grotere spullen, zal het ongetwijfeld iets langer hebben geduurd.

Omdat het festival voor meer dan 90% uitverkocht is, zijn dit jaar alle campings open, in tegenstelling tot vorig jaar, toen camping zeven dicht bleef en zes pas later open werd gesteld.

Over iets meer dan een half uur opent het festivalterrein. Cape Lowlands is dan grotendeels te bezoeken, onder andere voor een grote Silent Disco, waar duizenden mensen zullen dansen op leuke hits.

Later meer foto's, onder andere van de ArtCamping die nieuw is dit jaar.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat