Home

Stilte voor de storm

Stilte voor de storm 15 augustus 2019.  Mede door het vroeg openen van het terrein lopen de campings inmiddels al aardig vol. Het is duidelijk dat Lowlands al bijna is uitgegroeid tot een vierdaags festival.

Vorig jaar kende het evenement al een zeer succesvolle donderdagavond met één van de grootste silent disco’s ooit. Dit jaar heeft de organisatie echter nog verder opgeschaald. Waren er in 2018 al 20.000 koptelefoons, dit jaar is er het indrukwekkende aantal van 30.000 stuks beschikbaar.

Allemaal in de rij.
Dat iedereen al klaar is voor het feest op de donderdag bleek al uit de rij die zich vrij snel vormde voor de uitreiking van de koptelefoons. Ondanks het grote beschikbare aantal, leek het er toch op dat een groot gedeelte van de bezoekers het zekere voor t onzekere nam en al snel een stevige rij vormde.

Toen uiteindelijk de ketting omhoog ging, was het rennen geblazen om als eerste het kleinood te bemachtigen.

Vanavond kan er tot drie uur gedanst worden en kan er tussen drie smaken gekozen worden. Uiteindelijk zal er wederom een heuse strijd uitbreken tussen de DJ’s om er voor te zorgen dat het in hun tent het drukst wordt.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat