Home

Lowlands bijna af

Lowlands bijna af 18 augustus 2019.  Na de ingrijpende veranderingen aan de terreinindeling enkele jaren gelden, is er niet veel meer veranderd. Maar waarom ook? Lowlands is namelijk nagenoeg af.

De extra ingang bij de Heineken tent, het echt integreren van Lake Lowlands in het terrein, de ruim aanwezige kunstuitingen, de wetenschappelijke en filosofische onderdelen, en natuurlijk een grote hoeveelheid muziek om uit te kiezen zijn ook dit jaar weer een succes te noemen.

Meer zitjes
Wel lijken er dit jaar een stuk meer zitgelegenheden te zijn dan andere jaren, waar iedereen dan ook dankbaar gebruik van maakt om de vermoeide benen na drie dagen bewegen wat rust te geven.

De enige opmerking die misschien gemaakt kan worden is de programmering van het avondprogramma. Tuurlijk bijna alle tenten zijn afgeladen vol, maar iets meer afwisseling in muziekstijlen zou wellicht een idee zijn.

Kruip door, sluip door
Vorig jaar was het 'Oh lala laantje' al aanwezig, maar dit jaar is er nog net wat meer aandacht voor. Een kruip door sluip door laantje met aandacht voor erotiek en heuse liefdescabines. Juiste deze elementen maken Lowlands extra bijzonder. Meer van deze 'secret spots' zouden een verrijking zijn.

Aan de andere kant is er al zoveel te zien en te doen dat het nu al bijna onmogelijk is om alles te bezoeken.

De organisatie kan tevreden zijn, Lowlands is nagenoeg af.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat