Home

Lowlands nu echt van start

Lowlands nu echt van start 18 augustus 2017.  Na de extra vroege opening van gisteren, ging vandaag Lowlands dan echt van start. Net als altijd is er ook dit jaar weer een willekeur aan artiesten te bewonderen.

Dit jaar mocht Jonna Fraser het spits afbijten in de Heineken. Het redelijk vroege tijdstip, en het feit dat iedereen blijkbaar op de donderdag al aardig gas had gegeven, zorgde ervoor dat het publiek vooral observeerde. Aan Jonna lag het zeker niet. Samen met de strak spelende band en een aantal gastbijdrages werd er een goede show neergezet.

Geen Raye
Door stemproblemen moest de Engelse zangeres Raye helaas afzeggen, maar gelukkig was het alternatief snel gevonden in de persoon van de talentvolle Linde Schöne uit Nijmegen. Haar combinatie van electronische muziek en zwoele zang moest haast wel zorgen voor een goede show. Helaas voor Linde is het geluid achterin de X-Ray niet optimaal, waardoor het bij vlagen moeilijk was om het concert te volgen.

X Ambassadors had minder moeite om de Bravo op gang te krijgen, al zorgde de eerste stortregen van het festival voor flink wat geroezemoes en afleiding, omdat de imposante Bravo niet helemaal waterdicht bleek te zijn. De band gaf echter geen krimp en knalde maximale energie het podium af.

De nieuwe Alpha
Nothing But Thieves mocht de nieuwe Alpha tent officieel inwijden en deed dat, weliswaar na een wat aarzelend begin, met de juiste overtuiging. De band, die twee jaar geleden nog in de Charlie speelde, had zelfs twee kaarten klaarliggen voor hun aankomende show in Afas Live. Maar helaas bleek het nummer dat groot op het scherm werd geprojecteerd niet te werken, tot grote hilariteit van het publiek.

Nog genoeg voor de boeg
De rest van de vrijdag brengt nog veel meer. Voor vandaag staan o.a. Sean Paul, PVRIS en Feist op het programma. En wordt er uitgekeken naar Utrechter Kim Janssen, de Franstalige rap van MHD en uiteraard de Alpha afsluiter the XX.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat