Home

Kaartverkoop Lowlands niet zonder problemen

6 februari 2016.  Vanochtend om 11.00 uur startte de voorverkoop van de 24e editie van het Lowlands festival, dat later dit jaar wordt gehouden in Biddinghuizen. Bij het betalen ontstond er echter een technische fout.

Direct na 11.00 uur konden de goedkopere Early Bird tickets voor 159,= worden aangeschaft. De eerste stappen van het bestelproces verliepen dan ook als andere jaren. Na het plaatsen van de betaling moest terug worden gekeerd naar de website van Ticketmaster, maar daarop ontstond een technische fout.Maximum
Verward probeerden velen daarop opnieuw hun bestelling te plaatsen. Wie bij de eerste bestelling echter al 4 kaarten had gekozen, kon dit niet doen omdat er een maximum geldt van 4 kaarten per klant.Bij het overzicht van de bank bleek dat het geld wel van de rekening was. Ook waren de tickets gewoon zichtbaar bij ticketmaster als zijnde 'aangeschaft'.Korte tijd leek de verkoop zelfs even stilgelegd, maar al snel was de wachtrij, bekend van eerdere jaren, gewoon weer zichtbaar. De website meldt dat deze technische fout kan voorkomen en dat er op de achtergrond alsnog een uur wordt geprobeerd om de communicatie tussen bank en ticketwebsite te herstellen. In de meeste gevallen lukt dit ook en komt er alsnog een bevestiging per e-mail.

Hoe snel de 25.000 Early Bird Tickets waren verkocht, is op dit moment bij ons nog niet bekend. Lowlands wordt gehouden op 19, 20 en 21 augustus op het evenemententerrein bij Walibi.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat