Home

Gekochte Lowlandskaarten blijven geldig

Gekochte Lowlandskaarten blijven geldig 14 mei 2020.  Vandaag ontvingen kopers van een ticket voor Lowlands 2020 bericht van Ticketmaster met hierin de mogelijkheden rondom het ticket richting de editie van volgend jaar. Tickets blijven geldig, of er kan een retour worden gevraagd in de vorm van een voucher of geld.

Lowlands gaat deze zomer niet door en wordt verplaatst naar volgend jaar. Dit omdat als gevolg van het coronavirus tot 1 september geen evenementen mogen plaatsvinden. Lowlands is verplaatst van 21-23 augustus 2020 naar 20-22 augustus 2021. Houders van een ticket hebben keuze uit drie mogelijkheden. De eerste optie is het ticket gewoon te houden. Deze blijft geldig voor Lowlands 2021. Wie verhinderd is 2021 of om andere reden niet naar het festival wil, kan een concerttegoed of geld terug vragen.

Tegoed
"Het tickettegoed is tot 24 maanden na uitgifte geldig en inwisselbaar bij ieder evenement dat wij organiseren waarvan de verkoop via Ticketmaster verloopt", schrijft concertorganisator Mojo. Mocht je dit tickettegoed na 24 maanden toch niet (geheel) gebruikt hebben, dan krijg je het restant automatisch teruggestort. "Door je ticket om te zetten in een tegoed om een ander evenement te bezoeken, help je de economische klap van de maatregelen in onze sector op te vangen". Mocht je geen gebruik kunnen maken van het tickettegoed dan is het ook mogelijk om tot 11 juni 2020 je geld terug te vragen.

Terugvragen
Wie geld terugvraagt, moet hoe dan ook nog wel even geduld hebben. Het bedrag wordt pas één maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement teruggestort. Dat zou dus eind september 2021 zijn. Houders van tickets hebben per mail instructie gekregen hoe een ticketvoucher of retourbedrag kan worden gevraagd.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat