Home

Spetterend optreden Jeugd van Tegenwoordig

Spetterend optreden Jeugd van Tegenwoordig 17 augustus 2018.  Het eerste hoogtepunt van Lowlands 2018 is een feit. Het optreden van De Jeugd van Tegenwoordig, niet voor het eerst op het festival, zorgde voor een hossende menigte.

Een half uur van tevoren was het op het terrein te zien dat er een groot optreden aan zat te komen. Je ziet de bezoekersstromen dan richting het hoofdpodium gaan. Bij de Alpha aangekomen bleek er ook al flinke drukte te zijn. Sommigen hadden er meer dan een uur wachttijd voor over om vooraan te staan. Maar ze werden goed beloond.

Vanaf de eerste noten van openingsnummer Watskeburt? zette het het publiek het op een dansen. Bij de opkomst van Willy Wartaal aan het begin van het tweede nummer ging er een gejuich op in de zaal.

Hits
Tot aan het einde van het een uur durende optreden, bleef het publiek uitbundig meezingen met de reeks hits die de revue passeerde. Het was weliswaar niet de eerste keer dat 'De Jeugd' op Lowlands speelde. En, moet gezegd, misschien staan ze er wat te vaak. Maar ze leverden wel en hadden zelfs niet misstaan op het avondprogramma.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat