Home

Kaartverkoop Lowlands start vandaag

Kaartverkoop Lowlands start vandaag 4 februari 2023.  Op 18, 19 en 20 augustus wordt het Lowlandsfestival gehouden. Eerder deze week werden de eerste namen bekendgemaakt, waaronder Billie Eilish, Florence & the Machine en Nothing But Thieves. De kaartverkoop start vandaag om 11.00 uur.

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met eigen tent, vervoer per pendelbus van en naar treinstation Lelystad of Dronten en toeristenbelasting kost €290,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht.

Alleen op mobiel
"Lowlands werkt dit jaar met mobile-only tickets en daarom is het belangrijk je ticket na aankoop direct in de Ticketmaster app op je telefoon te zetten", schrijft de organisatie. "Op die manier heb je het ticket in augustus bij de polsbandjestent ook zonder mobiel internet bij de hand en kun je sneller naar binnen".

Uitgebreide informatie over alle ticketsoorten, waaronder Groepstickets en de mogelijkheid tot gespreid betalen staat op https://lowlands.nl. Informatie over de accommodaties op het Gllamcamp, de verschillende soorten Groepscampingplekken en de Campercamping staat op https://www.gllamcamp.nl.

Ticketmaster
Wie meer kans wil maken verzekerd te zijn van een ticket, kan het best vooraf al een account hebben bij Ticketmaster en alvast inloggen. Ook is het raadzaam een bankpas bij de hand te hebben, zodat de betaling snel kan verlopen. De verkooppagina is al beschikbaar, kijk hiervoor op ticketmaster.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat