Home

Cabaretprogramma Lowlands met Dolf Jansen

29 mei 2017.  De organisatie van het Lowlandsfestival, dat wordt gehouden van 18 tot 20 augustus op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen, heeft zojuist het volledige cabaretprogramma bekendgemaakt. Onder andere Dolf Jansen en De Partizanen komen het publiek vermaken.

Lowlands staat vooral bekend als muziekfestival, maar daarnaast ook als een veelzijdig festival. Zo is er jaarlijks ook (straat)theater, film, lezingen en cabaret terug te vinden op het programma. "Met een mix van grote comedymeesters en geestige stand-up comedians is het comedyprogramma bekend", schrijft de organisatie. Ook dit jaar vindt het comedyprogramma plaats in de Juliet en Helga's.

De volledige line-up is: Wim Helsen, Martijn Koning, Henry van Loon, Dolf Jansen, Rundfunk, Comedytrain, Herman in een bakje Geitenkwark, De Partizanen, Maartje en Kine, Goeiemorgen Lowlands!, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Matroesjka, Berit Companjen, Tim Hartog, Kasper van der Laan, Rayen Panday, Jeroen Leenders, Pieter verelst, Felix Heezemans en Kiki Schippers.

Meer informatie en tickets op www.lowlands.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat