Home

Voorverkoop Lowlands gestart

Voorverkoop Lowlands gestart 2 februari 2019.  Vanochtend om 11.00 uur is de voorverkoop voor de 27e editie van het festival A Campingflight to Lowlands Paradise van start gegaan. Verkoopsite Ticketmaster was tegen 11.00 uur goed bereikbaar.

Bij eerdere edities moest er soms meer dan een half uur van tevoren worden ingelogd, om zo een goede plaats te hebben in de wachtrij. Dit jaar leek het er even op dat de capaciteit op de website is vergroot, of dat er bij de start van de kaartverkoop minder geïnteresseerden zijn dan eerdere jaren. Ondanks de bereikbaarheid vlak voor 11.00 uur, moest toch om 11.00 uur worden plaatsgenomen in een wachtrij.Ticketmaster heeft voor de gelegenheid de evenementpagina van het festival in de huisstijl van Lowlands gegoten; iets dat de voorpret alvast extra aanwakkert.

Namen
Eerder deze week werden de eerste namen bekendgemaakt. Onder de optredende artiesten zijn Tame Impala, Twenty One Pilots, The Prodigy, Franz Ferdinand en Ronnie Flex.Tickets zijn verkrijgbaar via ticvketmaster.nl en kosten 200,= exclusief servicekosten. Daarnaast zijn er diverse speciale tickets verkrijgbaar, waaronder een groepsticket voor tien personen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat