Home

Lowlands donderdag al open

Lowlands donderdag al open 12 augustus 2015.  Dit jaar gaan de poorten van A Campingflight to Lowlands Paradise al op donderdag open. Bij het hele voorste deel van het festivalterrein is donderdags van 17.00 tot 3.00 uur geopend; een primeur voor het festival dat volgende week wordt gehouden.

Het nieuws was al eerder bekend, maar wordt nu ook door de organisatie op de website bevestigd. Eerdere jaren waren al wel de campings en het 24-uurs gebied op donderdag open. Door grote drukte op donderdagavond/nacht bestond de wens voor een groter terrein bij de bezoekers van het festival al langer. Concertorganisator Mojo geeft hier nu gehoor aan.

Stilte
Bijna het hele voorste deel van het festivalterrein, bekend als Cape Lowlands, zal vanaf 17.00 uur geopend zijn. Alleen de tenten Bravo en Oh Mega! blijven nog tot vrijdag dicht. Met de eventuele geluidsoverlast door de extra halve dag festival gaat de organisatie slim om. In de India wordt de Heineken Stilte Show gehouden: een fluisterstille disco met 5.000 koptelefoons. Bezoekers kunnen daar afstemmen op twee kanalen: gitaar- en rockhits of dance en hiphop.

Naast India zijn ook X-Ray en Haciënda geopend. Het Lowlandscafé (ook bekend als 24-uurs tent) is van 0.00 tot 7.00 uur geopend. Kaarten voor Lowlands zijn nog verkrijgbaar via Ticketmaster.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat