Home

Lowlands is begonnen: campings eerder open

Lowlands is begonnen: campings eerder open 18 augustus 2016.  Er staat een lange rij voor de hoofdingang, dus een deel van de vroege vogels uit Biddinghuizen staat nog te wachten. De BHZNet-redactie is echter al binnen, want de camping bleek eerder open.

Het melden bij de Lowlands-receptie werkt vergelijkbaar met andere jaren. Achter Walibi bevindt zich een witte tent waar een administratief centrum is opgezet. Met de geprinte accreditatiebrief en paspoort in de aanslag, word je opgezocht in een systeem met hierin alle goedgekeurde gasten, pers en artiesten.

Gelukkig waren we goed ingevoerd en snel voorzien van polsbandjes, fotopas en parkeersticker. Het parkeren bleek vlekkeloos en vlakbij de doorgang naar Camping 4. Een half uur na vertrek uit Biddinghuizen stonden we zo al op de camping, druk met het opbouwen van de tenten van onszelf en de rest van de groep.

Dit jaar proberen we in de verslaglegging vaker een bericht te plaatsen, met kortere lengte en over kleine onderwerpen. Hiervoor is een toetsenbord mee, dat gekoppeld aan de telefoon dienst doet als invoermiddel.

Foto's van het festival komen op BHZNet.nl en op de speciale website Lowlandsbiddinghuizen.nl. Volg voor de laatste updates bovendien LowlandsFotos op Facebook.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat