Home

Burgemeester nodigt Minister President uit voor Lowlands

25 januari 2016.  Burgemeester Aat de Jonge heeft minister-president Mark Rutte uitgenodigd om Lowlands in Biddinghuizen te bezoeken. Dat meldde de burgemeester zelf op Twitter. De beide heren hebben elkaar maandagavond ontmoet op het landbouwevent van de VVD in CAH Vilentum in Dronten.

Mark Rutte was op verzoek van de landelijke VVD als spreker op het evenement aanwezig. Hij gaf daar zijn visie op de Nederlandse landbouw. Aat de Jonge mocht hem en alle gasten welkom heten in de gemeente Dronten.

Nationaal evenemententerrein
Met de uitnodiging voor Lowlands zal de burgemeester de mogelijkheden van het nationale evenemententerrein willen laten zien. En de minister-president een kijkje bieden achter de schermen van het festival in Biddinghuizen.

Of de minister-president de uitnodiging voor Lowlands aanneemt, is nog niet bekend. Mark Rutte is overigens wel eens privé als bezoeker gespot op het festival Dance Valley.

Update
Ondertussen meldt burgemeester De Jonge via Twitter dat de uitnodiging is aangenomen. Dat zou betekenen dat Rutte een kijkje komt nemen bij Lowlands.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat