Home

Ruim 11.000 mensen zoeken Lowlandskaartje

Ruim 11.000 mensen zoeken Lowlandskaartje 2 augustus 2017.  Afgaande op de verkoopwebsite Ticketswap, zijn er op dit moment meer dan 11.000 mensen op zoek naar de jubileumeditie van festival A Campingflight to Lowlands Paradise. Het festival wordt over twee weken gehouden in Biddinghuizen.

De vijfentwintigste Lowlands is bijzonder, "Maar", vertelt Bente Bollmann van Mojo aan het Algemeen Dagblad (AD), "we willen niet te veel terugkijken. We kijken liever vooruit". Op het gebied van muziek zal het festival vergelijkbaar zijn met eerdere jaren: een zo goed mogelijke mix tussen diverse stromingen in de muziek, met bekende en minder bekende acts. De mijlpaal is wel aanleiding om het terrein verder aan te pakken. De twee grootste podia worden dit jaar volledig vernieuwd.

Oproepen
Volgens Hans Ober van Ticketswap in het AD ìs Lowlands op dit moment het meest gezocht op de website. De groei in het aantal gezochte kaartjes ontstond vooral toen bekend werd dat het festival uitverkocht was. "Van 100 oproepjes in de week schoot het naar bijna 5.000 oproepen. Per week komen er ongeveer 1.500 bij", laat Ober in het AD weten.

De redactie van BHZNet.nl zal ook dit jaar aanwezig zijn om verslag te doen van het grootste festival van Biddinghuizen.

Lees het bericht in het AD.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat