Home

Ronnie Flex overtreft verwachtingen

Ronnie Flex overtreft verwachtingen 19 augustus 2017.  De tweede dag van Lowlands is met dank aan Ronnie Flex en band uitermate vrolijk van start gegaan. Terwijl "A Blaze of Feather" in Heineken ook een prima show geeft, gaat het dak er bij Ronnie Flex in de Bravo vanaf.

Op de poster van het festival staan altijd wel een aantal namen die wat bekender zijn voor het grote publiek. Ronnie Flex, die met Lil' Kleine een paar jaar geleden een grote hit had met "Drank en drugs" is daar één van. Bekend tot op de basisschool en daardoor niet altijd eerste keus voor festivalbezoekers die voor rock- en indiemuziek komen. Wie er dan ook voor koos om die reden niet te komen, miste een goede show.

Flex staat met een acht-man sterke Experience-band een strakke en vrolijke show weg te geven. Wie een zanger verwacht die alleen in de studio met hulpmiddelen goed kan zingen, zit er ook naast. De zangkwaliteiten van Ronnie Flex blijken uitstekend overeind te blijven op een groot podium als dit. Zelfs nummers, van zijn in Het Parool met vier sterren beoordeelde nieuwe album, kregen volop respons. Het enige punt van kritiek is dat de hit 'Energie' twee keer werd gebracht; iets dat het optreden niet nodig had.

Desondanks, wat ons betreft het meest verrassende optreden tot nu toe en een prima opwarmer voor latere concerten van vandaag, waaronder die van Elbow, Editors en Bastille.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat