Home

De regen wint. Eilish even slecht te bereiken

De regen wint. Eilish even slecht te bereiken 17 augustus 2019.  Onze eerdere berichten ten spijt komt de regen dan nu toch behoorlijk uit de lucht vallen. Gevolg: Billie Eilish is slechts van een afstandje te volgen en we zijn veroordeeld tot het LL Science gebied.

Vanaf de eerste noten zong het toegestroomde publiek mee met de opzwepende hits van Billie Eilish. En net toen we dachten daar van dichterbij van te kunnen gaan genieten, begint het te druppelen. En dat gaat over in behoorlijke regen.

De LL Science dus. Hier wordt volop onderzoek gedaan naar allerlei menselijk gedrag. Een greep uit het aanbod: je kunt een wildvreende mede festivalganger ontmoeten. Je wordt anoniem aan een tafel gezet en gekoppeld. Onderzoeksvraag is dan: hoe gedraag jij je? Ook al grappig voor de een en confronterend voor de ander: in de dode hoek kun je ervaren hoe het is om in een grafkist te liggen. Compleet met afscheidsliedjes en toespraken.

Opmerkelijk: de hoek "what's in your pants". De muur is gevuld met foto's van mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen. In onze natuurlijkste vorm zijn we allemaal gelijk. En juist ook weer zo verschillend.

Hoe dan ook is het bijzonder inspirerend hoe het randprogramma meer biedt dan je in drie dagen kunt zien. Straks meer. Maar eerst moet het toch een beetje droog worden.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat