Home

Tiende editie van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd van start

Tiende editie van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd van start 24 maart 2023.  Deze week is de tiende editie van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd van start gegaan. Lowlands, in samenwerking met Nijgh & Van Ditmar en NRC, scout jaarlijks nieuw literair talent in Nederland.

Ben jij een schrijftalent en wil je kans maken op geweldige prijzen, waaronder tickets voor Lowlands 2023, een publicatie via NRC en een auteurscontract bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar? Stuur dan vóór donderdag 18 mei jouw beste werk naar schrijfwedstrijd@lowlands.nl.

Win tickets
Naast de bovengenoemde prijzen maken de drie beste auteurs ook kans op twee tickets voor Lowlands 2023. Het beste verhaal wordt gepubliceerd via NRC en de auteur krijgt een waardebon ter waarde van 500 euro voor een workshop bij de Querido Academie, waar hij of zij alle fijne kneepjes van het schrijversvak kan leren. Daarnaast krijgt de winnaar een optreden op Lowlands in de jubileumshow rond het tienjarig bestaan van de Schrijfwedstrijd en een auteurscontract bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat