Home

Tom Odell en Gnash openen Lowlands

Tom Odell en Gnash openen Lowlands 19 augustus 2016.  Met optredens van Tom Odell op het Alpha-hoofdpodium en Gnash in de India-tent, is de vierentwintigste editie van Lowlands ook muzikaal officieel van start.

Voorafgaand aan het optreden van Gnash in de India was een symbolisch rood-wit lint over het podium gespannen. De spreekstalmeester telde samen met het publiek af van 10 tot 0 en knipte daarna het lint door; festival geopend.

Gnash werd aangekondigd als 'The Next Big Thing from the States'. De rapper/zanger stelde niet teleur, al was de tent nog lang niet helemaal gevuld. Blijkbaar moeten heel wat mensen de weg naar het terrein nog vinden.

Ook bij Tom Odell kon eenvoudig een plaatsje in de tent worden gevonden. De gevoelige Brit, doorgebroken met 'Another Love' speelde een degelijke set, hoewel onbekend voor de meesten, en eindigde met zijn twee grootste hits. Vooral het slot van Magnetised was gerust spectaculair te noemen.

Vanmiddag zijn er onder andere nog optredens van Die Antwoord, John Coffey, Biffy Clyro en natuurlijk de hoofdact van de dag: Muse.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat