Home

Laatste mogelijkheid voor goedkope Lowlandskaart

Laatste mogelijkheid voor goedkope Lowlandskaart 30 september 2016.  De jubileumvoorverkoop voor Lowlands 2017 loopt vandaag ten einde. Alleen vandaag nog kunnen kaarten voor het driedaagse muziekfestival met 25 euro korting worden gekocht. Volgend jaar is het de vijfentwintigste keer dat het festival wordt gehouden in Biddinghuizen.

Dit jaar verkocht het festival bijna uit. 53.751 bezoekers konden zien hoe Mojo met Muse een grote headliner plaatste op het hoofdpodium in Biddinghuizen. Over de line-up van 2017 is nog niets bekend, maar desondanks hebben al heel wat mensen een goedkopere kaart in de wacht gesleept. "Omdat ik waarschijnlijk toch wel ga en bovendien wat bijzonders verwacht voor deze jubileumeditie, heb ik al een kaart gekocht", is een veel gehoorde reden.

Er zijn in totaal 25.000 kaarten te koop tegen gereduceerd tarief te koop via http://www.lowlands.nl. De voorverkoop ging extra vroeg van start. Nog tijdens het festival, op zondagochtend 21 augustus, werd gestart met de verkoop.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat