Home

Le roi est mort, vive le roi

Le roi est mort, vive le roi 20 augustus 2016.  Voor wie al jaren op Lowlands komt zijn twee bedrijven een vast gegeven. Voor kwaliteits-eten kun je naar LaPlace, koffie haal je bij één van de vele D.E.-verkooppunten. Beide bedrijven ontbreken dit jaar.

Voor LaPlace ligt de reden, vermoeden wij, in het faillissement van de V&D. De keten is dan wel overgenomen door Jumbo Supermarkten, maar blijkbaar niet geslaagd in een terugkeer naar Biddinghuizen.

Een andere ouwe getrouwe die niet meer op het terrein staat, is Douwe Egberts. Het bedrijf kwam in het verleden onder andere met de wekservice, waarbij je bij de tent koffie kreeg 's ochtends. Ook wist het bedrijf altijd handig in te spelen op mode, bijvoorbeeld door D.E.-tattoos uit te delen en muziek te draaien in de schenkpunten.

Waarom het koffiebedrijf niet meer op Lowlands is, is misschien gewoon omdat onderhandelingen spaak zijn gelopen. De koffie van de nieuwe uitbaters, vers gemalen, smaakt er in elk geval niet minder om. Leve de koning.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat