Home

Volgende week eerste testevenementen in reeks

Volgende week eerste testevenementen in reeks 15 februari 2021.  In maart moeten er, als proef om de risico's van coronabesmettingen te testen, twee buitenfestivals plaatsvinden op het evenemententerrein in Biddinghuizen. De festivals vallen in een reeks van testevenementen, waarvan de eerste volgende week worden gehouden.

In het Beatrix Theater in Utrecht is er volgende week maandag een zakelijk congres, waarna op zaterdag een voorstelling van cabaretier Guido Weijers volgt. Daarnaast staan er twee voetbalwedstrijden met vijftienhonderd supporters gepland, evenals twee evenementen in Ziggo Dome in Amsterdam en dus twee buitenfestivals in Biddinghuizen.

Twee feesten in de Ziggo Dome, een muziekshow en een dance-event, vinden plaats op 6 en 7 maart. Een week later zullen twee soortgelijke feesten worden opgetuigd op een evenemententerrein in Biddinghuizen.

Categorieën
De proefevenementen zijn er in vier categorieën: binnen & passief (zakelijk evenement en theatervoorstelling), binnen & actief (twee concerten in Ziggo Dome), buiten & actief (voetbalwedstrijden van NEC en Almere City FC) en buiten & actief festival. De festivals die worden georganiseerd samen met ID&T en MOJO, worden op backtolive.nl omschreven als: "Bezoekers zijn enthousiast, gezellig en uitbundig en uiten dat door te dansen, lachen en praten. Bezoekers staan, lopen rond en hergroeperen op verschillende plekken".

Wanneer kan worden aangemeld voor de proeffestivals, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat