Home

Zon wordt met gejuich ontvangen

Zon wordt met gejuich ontvangen 17 augustus 2017.  Nieuws over een festival en geschreven vanaf een festival zou niet mogen gaan over het weer, maar na een paar uur regen wordt het ineens nieuws wanneer de zon doorbreekt. En je bijvoorbeeld even je schoenen kunt laten drogen.

Sterker nog: tijdens Lowlands 2017 werd de zon letterlijk met gejuich ontvangen. En juichen in een kleine stad als dit gaat meestal als volgt: ergens in de verte hoor je wat geluid en als een letterlijke geluidsgolf komt het geschreeuw je kant op. Tot je niet anders kunt dan maar meeschreeuwen met de rest. Zo gaat dat al jaren en zo zal dat ook in 2017 weer gaan. Maar niet deze keer. Deze keer ging iedereen tegelijk, als een groot koor van blijde zangers uit volle borst: heuj, de zon!

En het moet gezegd, dat is wel even lekker. Sinds de korte terreinverkenning van vanmiddag, is het bijna af en aan aan het regenen. Nu dat eindelijk even gestopt is, kunnen we hopelijk gaan genieten van lekker en veelzijdig eten en misschien al wel van de eerste danspassen in de silent disco of andere tenten.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat