Home

Extra vroeg Lowlands gestart

Extra vroeg Lowlands gestart 17 augustus 2017.  Na een korte file op de Bremerbergweg en Spijkweg, maar verder vlekkeloze aanloop werd de vroegste Lowlands ooit gestart met  verbazing over de korte rij, haasten om op tijd op te bouwen voor de regen valt en wennen aan de nieuwe leefplek voor de komende vier dagen.

Tijdens eerdere edities van het festival, dat dit jaar haar 25e editie beleeft, gingen de poorten wisselend tussen 12.00 en 14.00 open. Daardoor kon het voorkomen dat er een wachtrij was oplopend tot meer dan vijf uur. Niets van dit alles in 2017. De campings en ingang gingen al om 9.00 uur open, terwijl de pendelbussen pas vanaf dat moment gingen rijden vanaf station Lelystad. Gevolg: tegen de tijd dat de eerste pendelbus Lowlands had bereikt, was er een grote groep mensen al binnen, waardoor de spreiding tot nu toe uitstekend verloopt.

Op de camping loopt het net zo geleidelijk vol. Een stuk ontspannender dan anders, wanneer er toch wel enige haast was geboden bij het claimen van een goede verblijfplaats. Ondertussen is het festivalterrein zelfs al open, maar vanwege de regen wachten we nog even met het verkennen van alle veranderingen die dit jaar op het terrein te vinden zijn.

Tot die tijd aanschouwen we hoe de bezoekers om ons heen worstelen met hun tenten.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat