Home

Lowlands 2020 als online editie

Lowlands 2020 als online editie 20 augustus 2020.  Vandaag zou op het evenemententerrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen de 28e editie van festival A Campingflight to Lowlands Paradise starten. Het festival, dat afgelopen februari binnen vijf uur uitverkocht, gaat vanwege de coronamaatregelen niet door en kent dit jaar alleen een uitgeklede, online editie. Toch kunnen liefhebbers op allerlei manieren vorm geven aan hun thuiseditie.

Drie dagen lang wordt Lowlands omgedoopt tot "Lowlands free:united". Via de website van het festival zijn banners, vlaggen en andere festivaluitingen te downloaden. Hiermee kan thuis het eigen Lowlandsgevoel worden nagebootst. Sinds zaterdag 14 augustus konden houders van een kaartje bovendien terecht bij de tien vestigingen van America Today, om hier het officiële Lowlands polsbandje te bemachtigen (zie foto).

Gisteravond was er voor geselecteerde luisteraars van 3FM een besloten concert van Eefje de Visser op het Lowlandsterrein (op de oever van Lake Lowlands). Vrijdagavond starten via 3fm.nl/lowlands, NPO 3FM en 3voor12 de uitzendingen. Op vrijdagavond zijn er DJ's vanuit de ArmadiLLow, op zaterdag en zondag is het festival met exclusieve livesessies, interviews en volop muziek.

Wie zijn een eigen Lowlandsfeestje thuis viert, kan foto's toesturen naar nieuws@bhznet.nl. Wij zullen deze dan toevoegen aan het Lowlands2020-fotoboek, dat verschijnt op BHZNet.nl en Lowlandsbiddinghuizen.nl.

Kijk voor het volledige programma en het blokkenschema op https://lowlands.npo3fm.nl/programma

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat