Home

Cas Groot Koerkamp laat droom uitkomen op Lowlands

Cas Groot Koerkamp laat droom uitkomen op Lowlands 19 augustus 2019.  Het is de droom van iedereen die muziek maakt, luistert en meedoet: je bent in eigen dorp op Lowlands, staat vooraan bij rapper Dave en wordt vervolgens uitgenodigd met hem samen op het grootste podium van het festival, het Alpha-podium, een nummer te vertolken. Het overkwam 'onze' eigen Cas Groot Koerkamp, die daarmee de held van de Lowlands-zondag werd.

Rapper Dave was last minute toegevoegd aan de line-up na het uitvallen van Lil Uzi Vert. Tijdens zijn show op festival Glastonbury in Engeland haalde Dave iemand uit het publiek op het podium om 'Thiago Silva' live met hem te doen. "Alex from Glasto" ging viral en verbaasde de wereld met zijn performance. De Engelse rapper stond dit weekend op Lowlands, waar hij precies hetzelfde deed en het publiek uitdaagde het begin van het nummer mee te rappen. Pogingen van anderen ten spijt werd 'the guy in de black shirt' door beveiligers geholpen over het hek en zo stond ineens Biddinghuizenaar Cas op het podium.

Nailed it
Dat de vertolking meer dan uitmuntend was, blijkt niet alleen uit de vele (media)aandacht die het optreden kreeg, maar kun je eigenlijk vooral het beste zelf bekijken. Hieronder het optreden van Cas en aansluitend een interview. De beelden zijn van VPRO/3voor12.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat