Home

Lowlands houdt schrijfwedstrijd

Lowlands houdt schrijfwedstrijd 10 mei 2017.  Voor de vijfde keer houdt de organisatie van het festival A Campingflight to Lowlands Paradisse een schrijfwedstrijd. Wie voor 14 juni zijn of haar prozaverhaal instuurt, maakt kans op het winnen van de wedstrijd en op twee gratis tickets voor het festival.

"Ook dit jaar gaan we samen met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRC op zoek naar de crème de la crème onder de literaire Lowlanders", schrijft de organisatie. "De voorgaande edities leverden al veelbelovend talent op. Zo staat Lize Spit (finalist 2014 en schrijfster van 'Het Smelt') op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs 2017 en heeft Arnon Grunberg een enthousiaste Voetnoot in de Volkskrant gewijd aan Gerda Blees (finalist van 2013)".

Wat valt er te winnen?
- Een gesprek met een redacteur van uitgeverij Nijgh & Van Ditmar om je schrijfambities te bespreken en je te voorzien van tips & tricks;
- Een publicatie in het NRC (NRC handelsblad en online op NRC Next)
- Een Querido masterclass
- De drie inzenders die doordringen tot de shortlist, ontvangen elk twee tickets voor Lowlands 2017

Je prozaverhaar moet tussen de 1000 en 1500 woorden bevatten en voor 14 juni ingestuurd worden. Kijk voor meer spelregels op http://lowlands.nl/schrijfwedstrijd.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat