Home

Win kaarten voor Lowlands

Win kaarten voor Lowlands 17 juli 2007.  Stichting De IJsvogel (Dorpsbelangen Biddinghuizen) organiseert samen met Mojo, de organisator van onder andere Lowlands, een wedstrijd waar ze als prijs 2 x 2 kaarten voor het Lowlands Festival mogen weggeven.

Mojo, organisator van diverse festivals in Biddinghuizen en Stichting De IJsvogel hebben de afgelopen tijd intensief contact gehad om de festivals en de activiteiten in het dorp zo goed mogelijk te laten verlopen.

Mojo draagt Biddinghuizen een warm hart toe door zover mogelijk, diversen bedrijven en vrijwilligers in te schakelen bij het organiseren van de verschillende festivals. Ondermeer door deze actie wil Mojo de bewoners van Biddinghuizen bedanken voor de jarenlange gastvrijheid.

Hoe gaat de IJsvogel die kaarten dan weggeven?
Bedenk iets origineels. Geen slogan, want die is er al:
Biddinghuizen, we doen het samen!!!

In de actie dient alles naar voren te komen, De IJsvogel, Biddinghuizen en natuurlijk Mojo/Lowlands niet te vergeten.

Het lijkt de IJsvogel daarom leuk dat je creatief aan de slag gaat om hen te laten zien hoe jullie over Biddinghuizen (de IJsvogel) en Lowlands denken.

Dus maak een foto, gebruik de computer, knutsel of timmer wat in elkaar, het maakt niet uit als er maar uit blijkt dat Biddinghuizen, een IJsvogel en Lowlands bij elkaar horen. Uit de inzendingen worden twee winnaars gekozen die elk 2 kaarten krijgen.

Enkele voorwaarden:
- Deelnemers mogen alleen meedoen als ze in Biddinghuizen wonen. Oud-dorpsgenoten zijn uitgesloten van deelname.
- Bestuursleden van Dorpsbelangen/st. de IJsvogel en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname.
- De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.
- Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd. De winnaar wordt gekozen door Stichting De IJsvogel, Dorpsbelangen Biddinghuizen en MoJo.

Inzendingen kunnen ingestuurd worden naar lowlands@ijsvogel.net

Vermeld hierbij je naam (voor- en achternaam), adres, geboortedatum en telefoonnummer. Evt kun je er in het kort een uitleg van je inzending bijvoegen. Fotoformaat maximaal 640x480. Vragen en opmerkingen kun je ook op dit e-mailadres kwijt.

Inzendingen kun je insturen tot 3 augustus 2007

Een ieder een fijne zomer(vakantie)gewenst en wees creatief

Biddinghuizen, we doen het samen.

Mojo Events/Lowlands
Dorspbelangen Biddinghuizen
Stichting “de IJsvogel”


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat