Home

VVV verkoopt tickets voor Rock festivals

VVV verkoopt tickets voor Rock festivals 12 maart 2007.  Vanaf heden verkoopt de VVV Dronten kaartjes voor de volgende concerten: Lowlands, Fields of Rock en Arrow Rock festival.

Augustus lijkt nog ver weg, maar wie vorig jaar naast een kaartje greep voor het toen compleet uitverkochte Lowlands Festival, die weet wel beter. Koop nu je kaarten bij de VVV Dronten voor 15e A Campingflight to Lowlands Paradise.

Lowlands is een driedaags muziekfestival dat vanaf 1993 jaarlijks in Nederland te Biddinghuizen (Flevoland) gehouden wordt. Het festival heeft grote variatie in het aanbod van amusement: er is niet alleen muziek, maar ook literatuur, cabaret, ballet en theater en strip.

Fields of Rock
Fields of Rock blijft doorgaan met het programmeren van grote namen. Iron Maiden, Slayer en Megadeth komen naar Fields of Rock in Biddinghuizen. Ook Suicidal Tendencies, Buckcherry en Aiden zijn bevestigd voor dit evenment op Zaterdag 16 en zondag 17 juni.

Arrow Rock Festival
Na vier fantastische jaren in Lichtenvoorde vindt de 5e editie van het Arrow Rock Festival op zaterdag 30 juni 2007 plaats op het Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen.

Het was al een tijd de wens van de organisatie om het festival op een centraler gelegen locatie in het land te houden. Met de verhuizing verdwijnt niet het unieke Arrow Rock Festival-concept; twee podia, grote internationale namen en een unieke sfeer.

Naast deze festivalkaarten kunt u bijk de VVV ook terrecht voor:
De bekende kiekendiefstickers, gespecialiseerde fietsroutes en wandelkaarten van Flevoland maar ook van heel Nederland. Strand parkeerkaarten, kaartjes voor het dolfinarium Harderwijk, bollenroutes, parkeerschijven, Vaarkaarten kortom voor al uw toeristische en praktische vragen bent u welkom.

U vindt de VVV in de Meerpaal te Dronten naast de balie van de bibliotheek. Telefoonnummer 0321-313802

Kaarten voor de genoemde festivals zijn uiteraard ook te krijgen via Ticketservice.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat