Home

Feest in Grolsch-tent

Feest in Grolsch-tent 20 augustus 2005.  Het grootste deel van de acts op Lowlands 2005 heeft ondertussen al opgetreden – met andere woorden: het festival is over de helft.

Het is dit jaar iets drukker dan vorig jaar en dat is goed te merken ook. De hele dag door struinen de muziekliefhebbers het terrein over, om zo te zappen tussen de grote variatie aan bands. Velen zijn vooral heel rustig op de zaterdag. Lekker in het gras luisteren naar muziek.


Drukte bij de Alpha-tent

Economie
Het lijkt erop dat er dit jaar weer een meer bruisende economie is dan andere jaren. Soms lijkt het dat de eet- en drinktentjes meer ruimte innemen dan de muziektenten, maar op deze manier kan wel geproefd worden aan allerlei wereldculturen.


Nieuw dit jaar: een openluchtpodium met tribunes

Feest
De zaterdag is niet alleen rustig vanwege het mooie weer en de muziek. Op vrijdagavond werd het in de Grolsch-tent een groot feest op de meest gevarieerde muziek. Zaterdagavond zal dit worden overgedaan met een "90's" avond.


Zita Swoon - ook te volgen via een groot scherm

Helaas is de camera dit jaar wat stoffig, waardoor een deel van de foto's onscherp is, maar de komende dagen zullen er hoe dan ook meer foto's volgen – voor de liefhebber ook van hulpfotograaf Visscher.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat