Home

Manson en Cave op Lowlands

Manson en Cave op Lowlands 15 mei 2005.  Marilyn Manson en Nick Cave & the Bad Seeds zijn enkele van de opvallende namen uit het Lowlandsprogramma van dit jaar. Ook Incubus, Franz Ferdinand, the Pixies en The Prodigy zullen hun opwachting maken in de polder bij Biddinghuizen.

A Campingflight to Lowlands Paradise, zoals het evenement voluit heet, is dit jaar op 19, 20 en 21 augustus. Het is de eerste keer dat Nick Cave op het festival zal optreden. Voor Incubus betekent de verschijning op Lowlands het enige concert in Nederland dit jaar.

Meer namen
In de komende weken zal Mojo nog meer namen bekendmaken van acts die het campingfestival zullen opluisteren. Kaiser Chiefs, Bad Religion, Dropkick Murphy's, Heather Nova, Michael Mayer en Apocalyptica zijn in ieder geval ook van de partij.

Theater
Naast muziek is er ook ruimte voor theateracts op Lowlands. Dit jaar zal het team van het BNN-programma De Lama's stand-up comedy verzorgen. Ook lopen 'therapeuterettes' rond op het terrein, die bezoekers zullen benaderen voor 'een ontspannen persoonlijk gesprek, massages of exotische drankjes'.

ANP

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat