Home

Lowlands dag 3: zonnig vertoeven

Lowlands dag 3: zonnig vertoeven 22 augustus 2004.  Het Lowlandsfestival is weer bijna ten einde. Op deze laatste officiële festivaldag nemen we u nog één keer mee op een tocht over het terrein.

De zaterdagavond werd onder andere afgesloten met een “80’s verantwoord” feest in de Grolsch-tent. Wij, als liefhebbers van popmuziek, wilden hier natuurlijk niets van missen en zagen tot onze vreugde beelden van The A-team, Barbapapa en Knightrider voorbijkomen, terwijl bekende platen uit de 80’er jaren werden gedraaid. De sfeer was tot en met het eind (half 5) opperbest.


Optredens in de Alpha tent zijn ook op groot scherm te volgen

Luisteren
Was er vrijdag nog flink wat regen, vandaag scheen de zon volop en was het dus heerlijk rondlopen, zitten, hangen en luisteren. Wat de Ierse band Flogging Molly om 14.45 bij de Alphatent voor elkaar kreeg, zie je zelden. Tot op de ‘zitwallen’ naast de tent werd er meegedanst op deze vrolijke Ierse muziek.


Ontspannen in een massagestoel

Bijzonder
Het aardige van een dag als deze is dat je vooral ook kunt genieten van alles wat er om je heen gebeurt. Mensen doen soms vreemde dingen of het programma biedt verassende insteken. In dat opzicht is Lowlands een bijzonder festival, waar je je vanuit Biddinghuizen haast geen voorstelling van kunt maken als je het niet een keer hebt meegemaakt.


Genieten van de zon

Lopen
Het is dat het festival ruim over de 100 euro kost (alle uitgaven op het terrein zelf buiten beschouwing gelaten), anders zou het absoluut een aanrader zijn om als Biddinghuizer een keer het dorp te verruilen voor deze tijdelijke stad aan de Spijkweg.

Klik hier voor alle foto's


MTV VJ Sander (oud-inwoner van Biddinghuizen) was natuurlijk ook op het festival aanwezig

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat