Home

Danko Jones en Groove Armada op Lowlands

Danko Jones en Groove Armada op Lowlands 7 februari 2004.  Na Faithless hebben nu ook Danko Jones en Groove Armada bevestigd voor het 12de Lowlands Festival dat op 20, 21 en 22 augustus plaats vindt in Biddinghuizen.

Daarmee zijn al drie grote namen bekend voor het festival. Afgelopen zaterdag is de kaartverkoop hiervoor van start gegaan.

Danko Jones
Danko Jones heeft zich de voorbije jaren opgewerkt tot één van de opwindenste rockbands van het moment. De Canadees is een showman pur sang die in eigen land al sinds eind jaren '90 kan bogen op een fantastische live-reputatie. In Europa betekende de release van `Born a Lion` in 2002 de grote doorbraak met fenomenale concerten op Lowlands 2002 en Pinkpop 2003 tot gevolg. In Oktober releasete Danko Jones zijn derde album `We Sweat Blood` en het succes blijft toenemen. Met Danko Jones heeft Lowlands zich alvast verzekerd van een stevige pot rock`n roll!

Groove Armada
Groove Armada is een van de weinige dance-acts die er de voorbije jaren in geslaagd is met succes de stap van dansvloer naar festivalpodium te maken. Met een 8-koppige live band spatten hits als `My Friend` en `Easy` - oorspronkelijk ontstaan uit knip- en plakwerk in de studio – zo mogelijk nog funkier uit de speakers en blijkt Groove Armada in staat om `s werelds grootste festivalweides in vuur en vlam te zetten. Na Faithless – die eerder deze week al bevestigden – heeft Lowlands met Groove Armada een tweede live dance-feestje van formaat te pakken!

Kaartverkoop
Afgelopen zaterdag 31 januari is de kaartverkoop voor Lowlands 2004 van start gegaan. Net als elk jaar kan het publiek kiezen uit twee soorten kaarten voor Lowlands.
1) Een drie dagen-kaart voor Lowlands die drie dagen toegang geeft tot het festival.
2) Een combi-ticket. Dit ticket geeft 3 dagen toegang tot Lowlands maar ook 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend. Nieuw is dat je ervoor kan kiezen om met je combi-ticket tijdens het seizoen, op een datum naar keuze, 1 dag naar Six Flags Holland te gaan i.p.v. tijdens het festivalweekend.

Een ticket is altijd inclusief kamperen en de pendelbus tussen treinstation en festivalterrein. A Campingflight to Lowlands Paradise 2004 – http://www.lowlands.nl
Vrij 20, za 21 en zo 21 augustus 2004; Evenemententerrein Six Flags Holland, Biddinghuizen.

Entree: € 110,- (excl. servicekosten) of combiticket € 128,- (inclusief 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Six Flags Holland op een datum naar keuze in 2004 met uitzondering van donderdag 19 augustus.) Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (€ 0,45 p.m.), http://www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat