Home

Lowlands opent deuren

Lowlands opent deuren 28 augustus 2003.  Donderdagavond om 18:00 uur heeft het Lowlands-festival de deuren geopend voor de ongeveer 50.000 bezoekers die het festival dit jaar herbergt.

Het bezoekersaantal is hiermee een stuk lager dan de laatste jaren, toen het festival steeds uitverkocht raakte. Dit jaar was er plaats voor 60.000 bezoekers.

24-uurs café
De donderdagavond is traditioneel de opening voor de fans van het festival, omdat dan niet alleen een plaats moet worden bemachtigd op de camping (na soms uren in de rij te hebben gestaan), maar ook het 24-uurs café al de hele nacht open is. Het café staat meestal garant voor een leuke avond - dit terwijl deze tent in het 24-uurs-gebied pas maandagochtend weer de deuren sluit.

Start festival
Het eigenlijke festival begint pas op vrijdagmiddag om 15.00 uur met optredens van The Mars Volta en The Ataris. Bezoekers kunnen vanaf 12.00 uur het festivalterrein op - een uur eerder dan andere jaren.

Hoogtepunten
Voor een groot deel van de bezoekers is het hoogtepunt van het festival een optreden van rockgroep Live. Zij zullen zaterdagavond in de Alpha tent een uur-durend optreden verzorgen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat