Home

Redactie BHZ-Net neemt kijkje op Lowlands

Redactie BHZ-Net neemt kijkje op Lowlands 25 augustus 2003.  Er zijn nog een paar dagen te gaan voordat het jaarlijkse festival 'A Campingflight to Lowlands Paradise' (kortgezegd Lowlands) in Biddinghuizen losbarst.

De redactie van BHZ-Net mocht maandagavond alvast een kleine blik achter de schermen werpen.

Verbinding met Biddinghuizen
Vanwege de berichtgeving eerder op BHZ-Net over een straalverbinding die nodig was met een inwoner uit Biddinghuizen en de daarop volgende reactie van een BHZ-Net bezoeker werd de redactie in staat gesteld om enkele foto's van de antennemast te schieten.


De mast in Biddinghuizen

De straalverbinding zorgt voor een internetaansluiting op het computernetwerk van de organisatie van Lowlands. Dit computernetwerk is een draadloos netwerk zodat de medewerkers over het hele terrein verbinding kunnen maken met het netwerk.
De internetverbinding met het netwerk wordt dus verzorgd via een straalverbinding naar Biddinghuizen en 1 naar Nunspeet.


De mast op de Goliath bij Six Flags

Drukte van belang
Op het Lowlands terrein was verder goed te zien dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Het grote geraamte van het terrein staat er inmiddels, ook de campingterreinen zijn al helemaal afgezet. Vanzelfsprekend is het nu tijd voor de laatste puntjes op de i zodat het festivalterrein donderdagavond voor de bezoekers geopend kan gaan worden.

Voor foto's van de rest van het terrein is een speciale pagina ingericht op de Lowlands website


2 masten in 1 foto

Klik hier voor alle foto's
Redactie BHZ-Net


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat