Home

Verbinding Biddinghuizen met Lowlands werkt

25 augustus 2003.  Korte tijd geleden maakten we op BHZ-Net melding van de vraag van Mojo of mensen uit Biddinghuizen met kabelinternet een mast in de tuin wilden voor communicatie met Lowlands.

In een bericht hierop volgend, werd de bouw hiervan en het richten met behulp van lampen in woord en beeld gebracht. Het laatste nieuws hierover is dat de verbinding ondertussen werkt.

Tweede mast
De antenne staat in rechtstreekse verbinding met het Lowlands-terrein, zodat uitzendingen van het festival via internet mogelijk zijn geworden. Ondertussen is er ook een tweede mast geplaatst - deze keer in Nunspeet. De tweede mast zal gebruikt worden voor de uitzendingen van Lowlands-radio. De evenementen-radiozender is overigens ook in de ether te beluisteren via 107.8 FM. Het is nog niet bekend of deze ook te ontvangen is in Biddinghuizen.

Foto's
De bezoeker van BHZ-Net die de mast toestond in zijn tuin, is nog in onderhandeling met Mojo of BHZ-Net misschien foto's mag maken op het Lowlands-terrein, om zo de vorderingen en resultaten verder in beeld te brengen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat